Tänk att man ska hotas av nedläggning innan allmänheten hör talas om oss!!! Då kan det vara försent om man inte bestämmer sig i tid!

Tack vare att vi har setts på sociala medier och i annan media och att våra besökare börjar sprida ryktet om oss, kommer det fler besökare! Det uppskattar vi mycket! Fortsätt gärna med det så ännu fler får reda på att vi finns! Den bästa rekommendationen är den som man får av någon man känner!

Är man medlem i en förening eller annan sammanslutning är det ett trevligt inslag att komma hit med hela gänget och få en guidad tur. Är man sugen på kaffe/te & kaka/bulle/fralla får man boka in det i god tid. (Vi debiterar för minst 15 personer) Kontakta oss per mail el telefon för detaljer och bokning.

Hur går det för oss då, nu när vi har kommit in i månaden mars?

Ja, utan att säga för mycket så kan vi meddela att vi har fått en bit över 200 röster på Göteborgsförslaget. Det går fortfarande att rösta om man vill vara delaktig i det. Ju fler som röstar, desto bättre! Vi har protestlistor i vår reception och våra besökare skriver glatt på dem, vi närmar oss 1000 st nu! Helt fantastiskt – fler kommer och man får gärna ta med sig en lista och samla namn själv. Dessa listor kommer att lämnas till kommunen för att diarieföras ihop med vårt Göteborgsförslag.
Någon har personliga kontakter på lämpliga ställen på kommunen och tänkte använda sig av det. Vi tackar och tar emot all hjälp i det ärendet som vi kan få.
Diskussioner förs med HIGAB om att komma fram till en lösning men inget är klart än.
Vi har också en ansökan om donation från en större stiftelse på gång, vi ser fram mot svar och är optimistiska.

En nyhet från Skatteverket, 2019, är att man kan få skattereduktion vid gåvor. Den vägen ska vi också utforska. Då kan du som privatperson eller företagare ge oss en gåva och få dra av för den. Intressant är det i alla fall.

Läs mer på hemsidan och våra sociala medier för att hålla er uppdaterade.

Besökarna kommer!!!
Märkt på: