Några media har tagit upp vår situation, t ex Västnytt, som hade hela 1 minut i nyhetssändningen kl 18.33 den 29 januari. Det var nog många som missade det, tyvärr. Dessvärre går det inte att se längre.

Tidningen ”Göteborg Direkt”, med spridning över hela staden, var mycket alerta och gjorde ett reportage både i nätversionen och pappersversionen av tidningen. Vi är mycket tacksamma för det, spridningen har gjort att fler besökare har hittat till oss! Här är länken till det: https://bit.ly/2T0ELj6

Senast var det nättidningen ”Spanaren”, som granskar makten och annat i Göteborg, som hade lagt märke till oss på nätet och blev intresserade. Det är vi också mycket tacksamma för! Det reportaget finns här: https://bit.ly/2vQaMCA

Om ni som privatpersoner vill göra en liten insats, har ni fortfarande möjlighet att göra det på ”Göteborgsförslaget.” Vi har lyckligtvis kommit upp i de 200 underskrifter som behövs för att Göteborgs Kommun ska ta upp ärendet igen, men det behövs fler namn för att understryka att det inte bara är några få hundra personer som är engagerade. Ju fler desto bättre! Här kan ni göra det: https://bit.ly/38NK8sI.  (Ge inte upp för att ni måste skaffa ett konto, det är enkelt att göra)

Vill man hjälpa till på annat sätt kan ni hälsa på oss, betala entré och besöka verksamheten. Innan ni går, kan kan ni skriva på listor som ligger i receptionen. Vi har kommit upp i över 500 underskrifter och fler strömmar in hela tiden! Det kan inte bli för många! (Hinner ni inte besöka och stanna en stund är ni välkomna in för att bara skriva på listan!)
Vill man ladda ner en lista och själv samla underskrifter kan man hämta den här som PDF: namnlista.   Skriv ut, ta med till jobb, föreningar, klubbar, möten, skolor etc. Se till att den blir full och kom hit med den!


Denna bild är bara en del av protestlistan, hela finns som PDF.

Reportage om oss i media
Märkt på: