UPPDATERING!

STÄNGT PGA COVID-19 TILLSVIDARE!!

Ni undrar säkert hur det går för oss, det gör vi också.
Jul och Nyår har passerat och vi hoppas att alla har haft det bra över helgerna.
Under januari har vi hållit stängt för besökare och kommer att fortsätta med det på grund av COVID-19, tills vidare.
Hur det går för oss i övrigt är svårt att säga i dagsläget. Vi har kastats mellan hopp och förtvivlan. Kulturnämnden ska ha ett nytt möte den 11 februari och då avgörs vår framtid. Vi hoppas att de som stöttar oss i nämnden får gehör för sitt förslag om mer pengar till oss.
Vi kommer att lämna definitivt besked den 14 februari om vi kommer att stänga eller fortsätta vår verksamhet.
Fortsätt att stötta oss genom att lobba på alla tänkbara ställen för oss. Tack för ert stöd!!!
—-

Vid Kulturnämndens möte den 14 december fick vi ett ekonomiskt besked som vi inte gillade alls. Det är fortfarande några detaljer/besked som inte är helt klara än, vad det gäller bidraget och ett nytt besked kommer i mitten av januari 2021. Vi har bestämt att vänta tills dess med att ta ett beslut rörande en eventuell nedläggning. Det fattas fortfarande en hel del pengar för att kunna bedriva verksamheten på ett vettigt sätt.  Vi avvaktar alltså. Vi uppskattar allt stöd vi kan få, både ekonomiskt och uppmärksamhet i form av t ex insändare och brev till nämnden.

Alla andra museer verkar ha stängt för allmänheten för en okänd tid framöver. Vi kommer att stänga den 23 dec kl 12.00 för allmänheten och beroende på besked om COVID-19 och restriktioner så kommer vi preliminärt att öppna den 11 januari. Men håll ögonen öppna för definitivt besked om det.

Alltså
Stängt fr om 24 december tom 10 januari!

Vi önskar er alla

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Öppettider framöver och framtiden – UPPDATERING